EN | | BM

BoryeongMud Distributor Malaysia, Elasah Distributor Malaysia, Korea Skin Care Product Supplier Kuala Lumpur, KL ~ Boryeong Mud Malaysia Sdn Bhd

Boryeong Mud Malaysia Sdn Bhd merupakan pengedar tunggal bagi jenama Elasah & BoryeongMud di Malaysia. Kami adalah pembekal untuk penjagaan kulit Elasah & BoryeongMud dan produk semula jadi. Produk kami termasuk penjagaan lelaki, penjagaan kulit dengan menggunakan lumpur, koreamud dan elasah ginseng merah.

Jenama Kami

Kami berbangga untuk menjadi pengedar Elasah & BoryeongMud kerana produk lumpur mereka adalah produk lumpur kelima di Dunia dan kesepuluh Korea produk. Ia adalah sejenis produk kecantikan yang berkesan untuk merawat semua jenis masalah kulit. Ia mengandungi pelbagai mineral semula jadi, unsur-unsur mikro & Vitamin untuk membersihkan kotoran dalam liang dan sebum.

Mengekalkan kulit yang sihat dan cantik memerlukan usaha. Di sini, perunding kecantikan kami akan membantu anda tentang sebarang pengetahuan kosmetologi. Kami juga membantu anda menyediakan penyelesaian yang terbaik untuk menyelesaikan masalah kulit anda dengan kepakaran kami.

Produk kami sesuai untuk muka, badan dan spa. Kami juga mengeksport produk kami ke negara-negara lain. Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau soalan tentang produk kami, sila hubungi kami melalui telefon atau e-mel. Anda sentiasa dialu-alukan.

RANGKAIAN SOSIAL:


  Facebook   Instagram   Youtube

CUSTOMER SERVICE

- Notices
- Duties & Taxes
- Order Process

PRIVACY POLICY

KERJAYA

Official Company Name: Boryeong Mud Malaysia Sdn Bhd
Business Registration Number: (871453X)

email: info@boryeongmudmsia.com.my

Anda mempunyai 0 produk di dalam bakul. Adakah anda ingin semak keluar?
0 barang
Tukar ke versi mobile
available in
1
Hello! Thanks for visiting my site. Please press Start button to Contact with Admin :)

Start